Coaching

klientfoto.jpg
 

Som din coach arbejder jeg med dig og dine mål og ønsker om forandring udfra dit unikke udgangspunkt - og med dit potentiale, som altid er mere, end du tror..

Coaching er en “samtaleteknik”, som kort fortalt primært er baseret på en særlig spørgeteknik, der får dit mindset i andre tankemønstre, end du plejer at anvende..

Når vi mennesker bliver “tvunget” i andre tankemønstre, end vi plejer, viser der sig altid at være adgang til andre metoder, handlinger og følelser i os - end dem vi plejer at bruge, tror på er gode for os og føler.

Jeg er et menneske, der selv ligger stor vægt på tillid og tryghed - derfor lægger jeg som din coach en stor indsats i, at du skal kunne føle dig tryg og fortrolig i samtalen med mig. Mange af mine klienter siger, at min tilgang til det at skabe den gode relation mellem os - skaber den tillid og tryghed, der er en forudsætning for, at du får effekt og værdi af et forløb hos mig.

Med mig som coach, mærker du ikke kun mine faglige kompetencer men OGSÅ et menneske, som møder dig med ligeværdighed og ægte interesse..

Coaching fokusområder, som jeg ofte møder er;

Ønsket om at forbedre sit forhold til at menneske i dit liv f.eks. ægtefælle, kæreste, søn/datter, forældre, kollega, chef, veninde eller ven, nabo

Ønsket om at skifte job, finde modet til at sige op eller få afklaret sin karriere retning

Ønsket om at forbedre sin livsstil

Ønsket om at få truffet en svær beslutning f.eks vedr. flytning og skilsmisse

Hvis dine behov er mere i retning af at få det bedre med dig selv generelt, selvtillid, trivsel, acceptere svære livsvilkår, blive mere glad, sænke dit stressniveau, arbejde med dine uhensigsmæssige adfærdsmønstre eller ønsket om mere selvindsigt og personlig udvikling mm anbefaler jeg et af mine Trivsels forløb.

Læs om mine coachingforløb her;

Læs her, hvad andre coaching klienter har oplevet hos mig;

“En yderst kompetent coach, der også har dyb indsigt i Enneagrammet og det forunderlige univers, der udfolder sig når man fordyber sig i det. Camilla er empatisk og omsorgsfuld men stadig skarp på, hvor der kan skabes forandring. Kan kun give mine bedste anbefalinger!!”

A. / juni 2017
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Camilla har en fantastisk evne til at komme ind på livet af en.
Hun er en super skøn person som jeg er stolt af og kende.
Camilla har virkelig sat sine spor i mit hjerte.
Charlotte H./ aug 2018
Jeg har haft 2 meget givende coaching samtaler med Camilla. Hun fik mig til at se tingene i et andet perspektiv og hun har bla. lært mig bedre at kunne acceptere det jeg nu står i med en meget simpel sætning: Det er jo vilkårene! De bedste anbefalinger herfra.
Anja S./ maj 2019
Jeg er i gang med et coaching forløb hos Camilla. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fået hjælp til at få en forståelse af mig selv og af den verden der er omkring mig. Gennem de coaching sessioner har jeg fået mange værktøjer, som jeg kan bruge fremadrettet.
Udover et coaching forløb går jeg også til mindfulness hos Camilla. Jeg har aldrig brugt meditation før, men forløbet har givet mig modet og lysten til at fordybe mig og mærke efter i min egen krop. En helt fantastisk oplevelse.

Jeg kan kun give Camilla mine bedste anbefalinger. 🙏🏻😊
Pia H. / forår 2019
Camilla er super dygtigt og et meget dejligt menneske. Kan kun anbefale hende. Hun har en utrolig evne, til ar få en til at åbne sig op. Tak for dig Camilla ����
Annette
Camilla er vildt dygtig. Hun har hjulpet mig til at genfinde gnisten igen, efter at være kørt lidt fast I hverdagen. Hun har en super evne til at læse mennesker og hjælpe en til, at finde de svar man søger I sig selv og hos andre.
På den måde har hun også hjulpet mit band og jeg til at finde hinanden og drømmen igen.

Det har været meget spændende og en kæmpe fornøjelse at snakke med dig Camilla.

Hilsen drengene og mig.
Jeg kan varmt anbefalede, at få samtaler hos Camilla, hvis du gerne vil opnå et mål. Hun er en sød og varm person, som lynhurtigt kan spotte, hvilke værktøjer du kan bruge, i din situation.
Hun har hjulpet mig igennem et forløb, hvor jeg har skulle lære at acceptere og arbejde med en sygdom, som jeg har fået. Det var hun skide god til, og jeg er taknemlig for, hvor langt hun har kunne rykke mig i den rigtige retning. Tusinde tak Camilla ☺️
Julie
Det er en gave, at give sig selv lov til at gå på Camillas ennagram forløb. Camilla er dygtig til at formidle hendes materiale ud, ud på en måde som fangede mig og rørte mig meget.

Det er spændende og lærerigt at finde ud af, at andre tænker og føler ligesom en selv, uden at blive “dømt” for det. At få en indsigt i mig selv og andre har allerede nu, hjulpet mig i forskellige relationer.

Det bedste jeg har gjort for mig selv længe�
Anja.