Hvad er Enneagram?

Enneagram er et helt fantastisk uddybende og meningsfyldt persontypeværktøj, som tager udgangspunkt i 9 forskellige persontyper - heraf “er” du også en af dem.

Hvorfor har jeg valgt at uddanne mig i og anvende Enneagrammet - når der nu er så mange persontypeværktøjer?

Fordi; Som man i fx. mange virksomheder allerede har fundet ud af, så er Enneagrammet det persontypeværktøj, der indeholder flest detaljer om de forskellige persontyper i blandt os og dermed flest forklaringer på, HVORFOR den enkelte type gør, tænker og føler, som det er tilfældet.

Derfor er Enneagrammet et helt utrolig grundigt og dermed forklarende persontypeværktøj, som indeholder mange svar på spørgsmål om, hvordan det enkelte menneske (om du er type 1,2,3,4,5,6,7,8 eller 9);

motiveres

kommunikerer

prioriterer

oftest ender i konflikter - og hvorfor nogle viger udenom

føler

tænker

og meget mere

DERFOR; er det et fantastisk redskab til

Ledelse, forældreskab, personlig udvikling, selvindsigt og generelt bedre trivsel - til dig som den FANTASTISKE TYPE, du nu er.

Hvordan jeg anvender Enneagrammet?

Jeg underviser i Enneagram Grundforløb;

 • På aftenhold - for private og for ledere/medarbejdere, som arbejdspladser har valgt introducere for Enneagrammet

  Et Enneagram Grundforløb afvikles over 4 moduler af ca. 3,5 timer og henover ca. 2 måneder.

 • Som Weekend kurser med overnatning på Hotel Randers - næste kursus er til marts 2020. Kontakt mig for mere information eller brug knappen nederst på siden her

 • Som en implementeret del af mine coachingforløb;

  • Clear your eyes, Unfold your wings og The sky is your only limit - læs mere under deres egne sider

 • På virksomheder, hvor ledelsen vælger at introducere Enneagrammet for medarbejderne i form af,

  at de gennemfører GRUNDFORLØBET sammen (styrker i den grad samarbejde og fællesskab),

  eller i tilfælde hvor vi sammen sætter et forløb, der er skræddersyet til jer

 • Rekvirer mere information om et Enneagram forløb eller læs om weekendkurset her;

 
IMG_7076.jpeg
IMG_6892.jpeg
IMG_6759.jpeg
IMG_6756.jpeg
Har lige afsluttet enneagram kursus hos Camilla (hold 4), og jeg kan kun anbefale et forløb👍 jeg har været yderst tilfreds med indhold og Camilla’s indsats for at give os indsigt i “typerne” og forståelse heraf😊.
Søren Ø./ HOLD 4

”Vi valgte at få et coaching forløb med Camilla, efter en lang periode med ekstra arbejdspres og kulturforandring, som betød at flere følte sig arbejdsmæssigt belastet, og var drænet for energi. Der blev lavet et forløb, med et indblik i Enneagram, individuelle samtaler og gruppe coaching. Som leder oplever jeg, at det har givet personalet, ny energi og blik på dem selv, deres kommunikation og samarbejdsevner. Der handles ikke helt på følelsen mere, men nærmere på en fælles refleksion, hvor man lytter til andres forslag. Vi er blevet bedre til at tage dialoger og diskussioner med “helikopterperspektiv” og tager nu flere faglige beslutninger, fremfor at have udgangspunkter i “for mange” følelser og mavefornemmmelser. Det har været med til at flytte virksomheden fra på nogle punkter, at være en organisme til at være en organisation, som har nogle vilkår og opgaver, der skal løses.”

Lise / Institutionsleder
Efter i længere tid at have gået med stress i kroppen af årsager, der kan relateres til både arbejde og i det private, var det som en gave at komme på kursus hos dig. Allerede på første modul af fire blev jeg klar over flere ting, jeg skulle lære at acceptere som nogle grundlæggende vilkår hos både mig selv men også hos dem, jeg er i såvel arbejdsmæssig som personlig relation med - afhængig af persontypen. Med den viden og med de muligheder der er for at udvikle sig derud fra har jeg fået et helt andet fundament at stå på. Jeg har samtidig haft få coaching timer hos dig som supplement til kurset, og det har været med til at jeg mentalt har flyttet mig rigtig meget fra gang til gang. Det er jo i pausen, udviklingen sker  Der er mange ting, jeg i dag kun godt 2 måneder efter første kursusaften, håndterer anderledes – især mentalt, fordi jeg er blevet meget bedre til at forstå andres reaktioner og hvad deres motivation er for at handle som de gør. Med indsigt i min egen personlighedstype, ved jeg også hvad der driver mig og hvorfor, og det gør, jeg er blevet meget bedre til at tage de rigtige beslutninger for mig selv. Jeg kan med ærlighed sige, jeg har det bedre nu, end jeg har haft i rigtig mange år. Mange tak for du har givet mig indsigt i Enneagrammets verden. Det kommer til at følge mig resten af livet.

Annonym./ HOLD 3

Den bedste gave jeg kunne give mig selv, tak til Camilla for 4 fantastiske og meget lærerige aftener.
Hvis du ønsker at forstå dig selv og dine medmennesker meget bedre, så skal du virkelig gør dig selv den tjeneste og hoppe på et af Camillas hold. Hun er hammer dygtig og er rigtig god til at formilde hendes budskab videre som både kan forståes af store og små.
Livet handler om at lærer så længe man lever.... og jeg må tilstå at man kan blive helt afhængige af Camillas kursus.
Hvis du ligesom mig ønsker at få det bedste ud af livet, så tvivl ikke med at melde dig på hendes hold.. det kan virkeligt kun gå for langsomt... tusind tak for et fantastisk program og ikke mindst et super skønne holdkammerater! I bliver savnet.
Mariam/ HOLD 3
Camilla har været til stor hjælp for mig, både til coaching under en stressperiode og enneageamforløb. Camilla håndterer det virkelig professionelt og er samtidig meget empatisk og jeg føler mig virkelig tryg sammen med hende. Jeg har virkelig lært meget om mig selv og kan bruge det efterfølgende, da hun altid får tingende ned på et forståeligt plan.
Enneageamforløbet er vildt spændende og jeg føler at det giver en større forståelse på mig selv og mine omgivelser.
Jeg kan varmt anbefale Camilla til coaching og Enneagram.
Go sommer. 😎 / Annonym - juni 2019