Image-1004

Hvem er jeg?

Jeg er din mentor, din samarbejdspartner og din coach på vejen til at nå det/de mål, du sætter dig. Jeg er den, der beder dig inddrage alle dine talenter og dit potentiale – også det, du ikke er bevidst om, at du har. Jeg insisterer på, at du er MEGET MERE, end du tror. Jeg beder dig ikke kun om at føle eller tænke. Jeg coacher dig til både at TÆNKE dig godt om, FØLE rigtigt efter og GØRE de rigtige ting, så du opnår det, du har behov for.

 

Handling skaber forvandling.

 

Jeg har en Master i Enneagram og NLP, er Mindfulness instruktør og er også uddannet sygeplejerske med mange års erfaring fra konsulentbranchen.

Via de NLP og Enneagram værktøjer som jeg anvender, vil du opleve en forandring og nye perspektiver på dine udfordringer på relativ kort tid.
Det er værktøjer, DER VIRKER.

Jeg har en mission om at sætte fokus på og styrke menneskets indsigt i sig selv til gøre det nødvendige for en øget livskvalitet og bedre psykisk kapacitet – til bedre trivsel og glæde.
Jeg er gift og mor til 2 teenagere – en af hvert køn. Min familie og de meningsfyldte opgaver i min virksomhed, er mine største glæder i livet.

 

Jeg elsker at coache og hjælpe mennesker til at udvikle sig.

 

Jeg tror på, at lykken ligger i at balancere vores inderste værdier med respekt og opmærksomhed på det, det betyder mest for den enkelte.