Privatlivspolitik

Når du besøger min hjemmeside varetages dine aktiviteter i overensstemmelse med regelsættet herfor og i samarbejde med WordPress, som er udbyder at mit hjemmeside format.

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Camilla Vitting – Enneagram & NLP anvender på nuværende tidspunkt ikke cookies.

 

Læs mere her om, hvordan jeg håndterer dine oplysninger, når du er i coachingforløb hos mig.

Opdateret privatlivspolitik for virksomheden

 

Når du er i coachingforløb hos Camilla Vitting – Enneagram NLP indvilliger du i, at jeg indsamler noter i henhold til de problemstillinger, vi drøfter, og som du får coaching på undervejs i forløbet. Ligeledes accepterer du, at jeg er i besiddelse af din mailadresse.

Årsagen hertil er at sikre, at jeg kan yde dig den bedste coaching med en naturlig kontinuitet i vores samtaler.

De indsamlede noter opbevares på en min computer, som kun jeg har adgang til, og som er sikret mod hacking og andre former for ulovlig indtrængen – opdaterede sikkerhedskoder mv.

Noterne i henhold til dit coachingforløb videregives ikke til 2. part, og du kan til enhver tid kræve at få indsigt heri.

Noterne i henhold til dit forløb opbevares i 1 år efter dit forløb er afsluttet. Herefter destrueres de ved en fuldstændig sletning fra min computer.

Jeg har ikke oplysninger om dit cpr nummer.

Kun i sjældne tilfælde, vil din adresse være angivet og i så fald, er du selv bekendt hermed.

Til håndtering af regnskab og faktura, anvender jeg dels Terapeutbooking.dk og Dinero.dk, som begge tilkendegiver at overholde de opdaterede regler for GDRP – 25. maj 2018