Forløb, hvor du virkelig oplever en forandring

Forløb med forandring; Vælg et seriøst sammensat forløb, hvis du ønsker en mærkbar forandring.

Hvorfor skal du vælge et helt forløb- og “ikke bare” 1 enkelt coaching session eller 2?

Fordi forandring kræver en seriøs indsats.

Deruover kræver en forandring for dig og i dit liv ofte, at du bliver “fulgt” på vejen og måske mest afgørende;

……..at du giver forandringen og dig selv TID, samt at du tager flere værktøjer i brug på EN GANG.

Vi er vanemennesker - og derfor vil din underbevidsthed oftest gøre ALT, hvad den kan for at overbevise dig om; at nu skal du “ikke komme for godt i gang med dine nye tanker og ideer”.

Men det er BLOT din komfortzone, der lurer - og ikke sandheden om dig og dine reelle muligheder.

Ideen med at anvende flere værktøjer på en gang er at “sætte ind” både på det mentale, følelsesmæssige og kropslige/handlings niveau, da vi er HELE OG SAMMENSATTE mennesker og får bedst effekt af at arbejde med forandringer og mål på flere “niveauer”.

Derfor skal du vælge mere end blot 1 enkelt session,, hvis du ønsker en forandring for alvor..

Jeg har sammensat 3 forskellige forløb, som ALLE er særlige effektive og giver en forandring.

Jo mere tid du investerer i en forandring - desto mere får du du af det..

Forløbet; CLEAR YOUR EYES

Har du behov for at få sat ord på, hvad der fylder for dig - og behov for hjælp til at forstå, hvorfor du har det, som du har det - og reagerer, som du gør?

Så vælg dette forløb, som er et rigtigt godt forløb, der åbner dine øjne og sætter ord på din indre uro og behov;

Dette forløb giver dig mulighed for at opklare, hvilke problemstillinger, der I VIRKELIGHEDEN tynger dig (det er nemlig ikke ALTID DET, du umiddelbart tror). Du får også mulighed for at få indsigt i, HVORFOR dine issues tynger dig - og HVORDAN du med din unikke personlighed kan skabe bedre rammer for dig selv og DET MENNESKE - DU ER.

Læs her om detaljerne i forløbet;

Forløbet; UNFOLD YOUR WINGS

Dette forløb indeholder alt det ovennævnte fra forløbet CLEAR YOUR EYES

Herudover får du redskaber til at ændre på din situation med nye perspektiver, mulighed for at træffe nye beslutninger og andre metoder til at få det bedre i dit liv/og løse dine udfordringer. Derfor suppleres forløbet UNFOLD YOUR WINGS med 2 coachingsessioner, hvor vi sætter handling på dine behov for forandring.

HVAD kan du gøre?

HVAD må du gøre for at få det bedre eller opnå, det du mål, du har?

Jeg er altså også med dig i den del af din forandring, hvor du er i en “handle” tilstand.

Læs om forløbet her;

Forløbet; THE SKY IS YOUR ONLY LIMIT

Dette forløb indebærer ALT CLEAR YOUR EYES og UNFOLD YOUR WINGS - men herudover følger jeg dig endnu længere i din forandringsproces samt kobler Mindfulness på.

Mindfulness er et utroligt værdiskabende fundament at bygge din nødvendige forandring på. Mindfulness fører dig ind i en langt mere naturlig tolerende, tålmodig og taknemmelig side af dig selv. Tilstande som giver dig mod, håb og endnu mere selvindsigt.

Udover at Mindfulness også er en del af dette forløb vil der yderligere blive koblet mere coaching på dette forløb - og en seriøs evaluering af dit forløb.

Vælger du dette “luksus” forløb bliver du også medlem af en LUKKET Facebookgruppe sammen med andre, som også har valgt dette forløb. Altså FB gruppen er KUN for deltagere i forløbet; THE SKY IS YOUR ONLY LIMIT. I denne FB gruppe vil du kunne dele dine erfaringer, følelser og overvejelser i din forandringsproces SAMT få min sparring i FB gruppen - altså UDOVER de fortrolige coaching sessioner, du har med mig undervejs.

Den “åbne” erfaringsdeling i gruppen og min sparring betyder, at du udover at kunne få løbende feedback i din egen proces også kan drage fordel og inspiration af andres proces..Du er ikke alene. Hvor meget og lidt, du anvender muligheden i FB gruppen for at erfaringsdele og sparre i din forandringsproces er selvfølgelig helt op til dig..

Læs om THE SKY IS YOUR ONLY LIMIT;

Et af “mine” Enneagram hold..

Et af “mine” Enneagram hold..

MIndfulness

MIndfulness