Jeg har været på Enneagram forløb og taget et tillægsmodul om forældre-barn relationen, og kan varmt anbefale begge dele.
Det har åbnet mine øjne for, hvorfor jeg er og reagerer som jeg gør og hvordan jeg med fordel kan bruge det, bla. i min relation til mine børn, og det har allerede været meget givende 👌❤☀
Jeg er SÅ glad, fordi jeg meldte mig til 😀
— Louise F. /juni 2019

Jeg er netop nu på et mindfulness hold hos Camilla. Det er så givende og oplysende for min bevidsthed. En del af kurset består af meditation. Her har Camilla og hendes stemme en fantastisk ro og rummelighed som får mig helt ned i tempo. Jeg kan klart anbefale andre at benytte jer af Camillas kompetencer. 😀
— Hanne K./dec 2018

Jeg kan varmt anbefale, at få samtaler hos Camilla, hvis du gerne vil opnå et mål. Hun er en sød og varm person, som lynhurtigt kan spotte, hvilke værktøjer du kan bruge, i din situation.
Hun har hjulpet mig igennem et forløb, hvor jeg har skulle lære at acceptere og arbejde med en sygdom, som jeg har fået. Det var hun skide god til, og jeg er taknemlig for, hvor langt hun har kunne rykke mig i den rigtige retning. Tusinde tak Camilla ☺️
— Julie K. /2018

Camilla er vildt dygtig. Hun har hjulpet mig til at genfinde gnisten igen, efter at være kørt lidt fast I hverdagen. Hun har en super evne til at læse mennesker og hjælpe en til, at finde de svar man søger I sig selv og hos andre.
På den måde har hun også hjulpet mit band og jeg til at finde hinanden og drømmen igen.

Det har været meget spændende og en kæmpe fornøjelse at snakke med dig Camilla.
Hilsen drengene og mig.

— Thomas/2018

“Vi valgte at få et coaching forløb med Camilla, efter en lang periode med ekstra arbejdspres og kulturforandring, som betød at flere følte sig arbejdsmæssigt belastet, og var drænet for energi. Der blev lavet et forløb, med et indblik i Enneagram, individuelle samtaler og gruppe coaching. Som leder oplever jeg, at det har givet personalet, ny energi og blik på dem selv, deres kommunikation og samarbejdsevner. Der handles ikke helt på følelsen mere, men nærmere på en fælles refleksion, hvor man lytter til andres forslag. Vi er blevet bedre til at tage dialoger og diskussioner med “helikopterperspektiv” og tager nu flere faglige beslutninger, fremfor at have udgangspunkter i “for mange” følelser og mavefornemmmelser. Det har været med til at flytte virksomheden fra på nogle punkter, at være en organisme til at være en organisation, som har nogle vilkår og opgaver, der skal løses.”

— Lise / Institutionsleder

Jeg har haft 2 meget givende coaching samtaler med Camilla. Hun fik mig til at se tingene i et andet perspektiv og hun har bla. lært mig bedre at kunne acceptere det jeg nu står i med en meget simpel sætning: Det er jo vilkårene! De bedste anbefalinger herfra.
— Anja S./ juni 2019

Jeg er i gang med et coaching forløb hos Camilla. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fået hjælp til at få en forståelse af mig selv og af den verden der er omkring mig. Gennem de coaching sessioner har jeg fået mange værktøjer, som jeg kan bruge fremadrettet.
Udover et coaching forløb går jeg også til mindfulness hos Camilla. Jeg har aldrig brugt meditation før, men forløbet har givet mig modet og lysten til at fordybe mig og mærke efter i min egen krop. En helt fantastisk oplevelse.

Jeg kan kun give Camilla mine bedste anbefalinger. 🙏🏻😊
— Pia H./2019

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Camilla har en fantastisk evne til at komme ind på livet af en.
Hun er en super skøn person, som jeg er stolt af at kende.
Camilla har virkelig sat sine spor i mit hjerte.
— Charlotte H.
Camilla har været til stor hjælp for mig, både til coaching under en stressperiode og jeg har også deltaget i et enneagramforløb. Camilla håndterer det virkelig professionelt og er samtidig meget empatisk og jeg føler mig virkelig tryg sammen med hende. Jeg har virkelig lært meget om mig selv og kan bruge det efterfølgende, da hun altid får tingende ned på et forståeligt plan.
Enneageamforløbet er vildt spændende og jeg føler at det giver en større forståelse på mig selv og mine omgivelser.
Jeg kan varmt anbefale Camilla til coaching og Enneagram.
Go sommer. 😎
— Annonym - juni 2019