Ydelser

qode-np-item

Coaching

qode-np-item

Enneagram forløb

qode-np-item

Virksomheds forløb

Coaching

Jeg støtter og coacher med en anerkendende tilgang, der har udgangspunkt i, at mennesket “altid gør sit bedste” på det givne tidspunkt. Mit fokus er på at coache dig til at åbne op for dine uudnyttede potentialer – det være sig på tænkeniveau, følelsesniveau og handleniveau. Jeg tror på, at lærer du dig selv bedre at kende, som det menneske du inderst inde er, kommer de gode og konstruktive relationer mellem dig og dine mennesker langt nemmere til dig, og du kan opnå de mål, du sætter dig.

Jeg ved, at du har flere handlemuligheder, end dem du plejer at bruge, og jeg hjælper dig til at finde dem.

Jeg kan hjælpe dig i mål med at;

  • forbedre dine relationer – til dig selv og andre
  • forbedre dine kommunikationsevner
  • øge dit selvværd
  • blive bevidst om dine inderste værdier – og at du dermed træffer for dig – de rigtige valg
  • finde vejen til at realisere et konkret ønske, du har
  • få mere livsglæde
  • at acceptere den, du ER..
  • træffe svære beslutninger
  • sætte intentioner og mål – og ikke mindst KOMME I MÅL

Individuelle og Gruppecoachinger på arbejdspladser:
Priser aftales[/vc_column_text]

Priser er gældende til og med 31.12.2018

Enneagram – Forløb

Enneagrammet er et psykologisk værktøj og et forandringsskabende redskab til at opnå selvindsigt, fokus på dine relationer og dine potentialer. Det er også formidabelt til kommunikation og ledelse. Det tager sit udgangspunkt i forskellige ”typer” af mennesker – og sætter fokus på stærke sider og på udviklingsområder hos de enkelte typer.

Jeg anvender Enneagrammet implicit i min coaching, men jeg tilbyder også at dele min indsigt og passion for dette fantastiske psykologiske værktøj. Du kan tilmelde dig et af mine Enneagram – Forløb, som jeg starter op flere gange om året.

  • Et forløb består af 4 moduler. Efter at have afsluttet forløbet er der mulighed for at blive medlem af et netværk, hvis du har lyst til dette.

(i alt 12 timers psykologi, selvindsigt, øvelser, kommunikationsværktøjer, forståelse for dine medmennesker mm.)

Rabat på prisen ved tilmelding af 2 personer på en gang.

Det er muligt at aftale INDIVIDUELLE afdragsordninger.
Alle hold har begrænset pladser på max 10.
Har du ønske om et ”lukket hold” på din arbejdsplads eller sammen med andre, du gerne vil dele det med – Forløbet kan afvikles hos jer eller hos mig.

Udfyld kontaktformular nederst på siden, hvis du ønsker, at jeg sender dig uddybende materiale om Ennagram Forløb

Forløb på arbejdspladser

Mange mennesker kan i dag opleve sig presset og udfordret på arbejdspladsen. Det kan der være mange årsager til. Nogle gange kan det handle om, at den enkelte medarbejder selv skal tage mere ansvar for at ”skabe den arbejdsplads”, som han/hun i virkeligheden ønsker. At starte med at være den forandring, man ønsker. Men hvordan?

Andre gange kan lederen føle sig utilstrækkelig på nogle specifikke punkter og have behov for sparring. Det kan også være den generelle kommunikation, samarbejde og forståelse for hinandens både personligheder og prioriteringer, der kan være behov for at sætte fokus på. Og igen kan det være ren personalepleje – at gøre noget for medarbejdernes trivsel.

Jeg kan tilbyde jer et skræddersyet forløb, der kan tilpasses jeres behov og ønsker. Typisk er det en kombination at coaching – individuel og gruppe – og læring om Enneagrammet, der tilsammen giver et værdifuldt udbytte. Men jeg lytter til, hvor I er og jeg ved typisk derefter, hvad I har behov for.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at høre mere – så ringer jeg til dig.

cw11